Vi støtter ERP, WMS & TMS - Integrer og gjør hverdagen enklere!

Våre løsninger kan integreres med et mangfold av systemer enten via vår egen kostnadsfrie integrasjonsløsning, Cargonizer Agent eller via sømløse, fullintegrerte løsninger i andre programmer.

Om integrasjon gjøres fra vår egen Cargonizer Agent, taster man kun inn ordrenummer og Cargonizer Agent henter informasjon om mottakeren slik at registrering av fraktoppdraget kan gjøres enkelt og raskt. Også annen informasjon kan om ønskelig hentes fra systemet og inkluderes i fraktoppdraget.

 

Uni Micro

Uni Micro tilbyr en egenutviklet fullintegrert og sømløs løsning hvor all frakthåntering i Cargonizer kan gjøres rett i Uni!

Integrasjon kan også gjøres via vår egen Cargonizer Agent.

Ongoing WMS

Ongoing tilbyr en egenutviklet fullintegrert og sømløs løsning hvor all frakthåndtering i Cargonizer kan gjøres direkte i Ongoing!

Kontakt Ongoing for mer informasjon om dette.

yoodoo

yoodoo er en komplett skybasert handelsløsning for bedrifter som kjøper og selger varer og de har fullintegrert Cargonizer i løsningen.

Kontakt yoodoo for mer informasjon om dette.

Dynamics-365-logo-200. png

Peritus

Peritus har laget en sømløs integrasjon fra det skybaserte ERP systemet Dynamics365

Kontakt Peritus for mer informasjon om dette.

Omnium

Omniums integrasjon til Logistra Cargonizer fungerer sømløst mellom løsningene. All behandling foregår i Omnium.

Microsoft Dynamics NAV

Integrasjon via Cargonizer Agent

Mamut

Integrasjon via Cargonizer Agent

Visma Business

Integrasjon via Cargonizer Agent

Visma Global

Integrasjon via Cargonizer Agent

SAP

Integrasjon via Cargonizer Agent

PCK

Integrasjon via Cargonizer Agent

Frakt24

Komplett programvare for smartere drift av transportselskap. Frakt24 er en komplett sky basert programvare for små og mellomstore transportbedrifter som tar seg av alle prosesser fra mottak av ordre til utsending til sjåfør, fakturering og sjåføroppgjør.

  • Fullintegrerte løsninger

    Enkelte system, slik som UniMicro og Ongoing WMS har fullintegrert Cargonizer i sin egen løsning. I disse tilfellene kan du lage dine fraktoppdrag direkte i systemet og du vil dermed ikke trenge å forholde deg til andre løsninger i din daglige drift. Dette er svært tidsbesparende og forenkler den daglige driften. Disse løsningene betinger et abonnement hos oss og knytningen gjøres ved å benytte informasjon man finner i sin konto i Cargonizer.

  • Spørsmål om systemene?

    For mer informasjon om de forskjellige systemene, vennligst klikk på bildet for å følge linken til leverandørens nettsider.

 

Kontakt oss for mer informasjon om priser og abonnement.

 

 

 

 

Developer: Cargonizer API Documentation © Logistra AS   Øran Vest, 6300 Åndalsnes   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.logistra facebook icon logistra twitter icon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre bruksopplevelsen og for å kunne føre statistikk over våre besøkende.