Visjon – i sin enkelhet

Vi tror på enkle intuitive løsninger tilpasset deg og dine behov. Gjør det vår hverdag lettere, er vi sikre på at noen andre der ute kan ha nytte av det også.

Historie

Logistra ble etablert i 2004 og har alltid hatt fokus på god support, brukervennlighet, ærlige priser og respekt for våre kunders tid, penger og tillit. Dette har vi lykkes med. Tilsammen sitter Logistra på nesten 50 års erfaring innen utvikling av transportrelatert programvare. Denne kompetansen overfører vi daglig til våre kunder. Transport kan være komplekst. Da kan det være godt å ha oss med på laget.

Ansatte

 • Logistra 1005124

  Kåre Melbø

  Perfection is achieved when there is nothing left to take away

  Daglig leder Kåre startet Logistra sammen med Sondre, og har nærmest vokst opp i transportbransjen. Kåre stiller alltid opp for sine kunder, og er der når du trenger det. På fritiden finner du Kåre vanligvis på et sykkelsete.

 • Logistra 1005126

  Sondre Haugen

  Simplicity is the key to brilliance.

  Sondre startet opp Logistra sammen med Kåre, og er styreleder i Logistra. Sondre er opptatt av vakker programkode, og mener bestemt at jo enklere ting kan gjøres, jo bedre. I tillegg til jobben i Logistra, er Sondre en aktiv naturfotograf på fritiden.

 • MG 1360 elisabeth

  Elisabeth Vik Slettaløkken

  Change is the only constant in life

  Elisabeth er systemutvikler med erfaring fra transportbransjen og jobber med videreutvikling av våre TA løsninger. På fritiden liker hun seg best ute på tur og har lidenskap for ski, sykkel, seiling og golf.

   

 

 

 

Developer: Cargonizer API Documentation © Logistra AS   Øravegen 17, 6300 Åndalsnes   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.logistra facebook icon logistra twitter icon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre bruksopplevelsen og for å kunne føre statistikk over våre besøkende.