Informasjonskapsler

Informasjon om vår bruk av informasjonskapsler.

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside.

Vår nettside bruker informasjonskapsler for å adskille deg fra andre brukere av  nettsiden. Dette hjelper oss i å kunne tilby deg en bedre opplevelse når du blar deg rundt på nettsiden vår og for å gi oss muligheten til forbedre nettstedet.

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på logistra.no:

  • Analyseverktøyet Google Analytics plasserer 4 filer på din maskin (disse begynner med _ga, _gat, _gid og _dc_gtm). Disse informasjonskapslene er brukt til å samle informasjon om hvordan besøkende bruker våre nettsider. Vi bruker denne informasjon til å lage rapporter og til å hjelpe oss med å forbedre nettsiden. Google Analytics lagrer ingen personlig informasjon om ditt besøk på våre nettsider. 

  • Joomla som er CMS systemet som våre nettsider kontrolleres av plasserer informasjonskapsler som heter JpaneSlider. Disse brukes på sider som inneholder slides (automatisk bildefremvisning og panelvalg) for å kunne huske hvilke paneler som sist ble åpnet etter som du beveger deg mellom disse sidene. 

  • Standard Joomla installasjon som vi benytter lagrer informasjon om hvilke sider du besøker. Siden vi ikke tilbyr noen innlogging, vil vi aldri vite hvem du er.  Dette er en ren teknisk informasjonskapsel som Joomla må ha for å fungere. Filnavn på informasjonskapselen som lagres er en autogeneret UUID (Universal Unique Identifier). 

Følgende informasjonskapsler brukes på cargonizer.no:

  • For å vite om du er logget inn i systemet eller ikke og hvilken avsender du representerer til enhver tid lagrer vi sesjonen din i en informasjonskapsel som på disken din får navnet cargonizer_session. 

  • For å huske hvilken språkdrakt du har valgt for visning av innloggingsbildet til Cargonizer lagrer vi dette i en infomasjonskapsel som får navnet locale. 

Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no) https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

 

 

 

Developer: Cargonizer API Documentation © Logistra AS   Øravegen 17, 6300 Åndalsnes   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.logistra facebook icon logistra twitter icon