Kunder

Kunderegisteret åpnes ved å klikke lenken Kunder i menyen til venstre. Man kan her ved å klikke Ny kunde opprette en ny kunde i kunderegisteret. 

Merk: Om du ønsker at dine kunder automatisk skal lagres i kunderegisteret ved opprettelse av et fraktoppdrag må dette angis i dine Innstillinger (GDPR).

2017-10-10 15h34 15

Import av kunderegister:

Har dere ett større kunderegister tilgjengelig i en semikolon-separert fil (En annen separator kan også defineres) er det også mulig å importere dette via knappen Importer øverst i høyre hjørne.

Filen bør "vaskes" før import for å forsikre seg om at den ikke inneholder ugyldige rader og tegn. Ved feil i filen vil importen feile og Cargonizer vil gi en feilmelding. Gå i så fall tilbake og forsøk igjen etter at du har rettet feilene i importfilen.

Sjekk også at alle postnummer er korrekte. Er kunderegisteret åpnet i eksempelvis Excel slettes eksempelvis vanligvis innledende nuller i postnummer til Oslo.

2018-11-29 08h20 15

Vi er som alltid behjelpelig med dette om dere ønsker hjelp til import av kunderegister.

Eksport av kunderegister:

Om du klikker på CSV vil Cargonizer eksportere ditt kunderegister til en semikolon-separert fil (csv). Denne kan benyttes til å imporere kunderegisteret i andre system.

Slette kunder:

Ønsker dere å slette kunder fra kunderegisteret deres gjøres dette ved å markere ønskede kunder og deretter klikke "Slett merkede kunder" nederst på siden.

 

 

 

Developer: Cargonizer API Documentation © Logistra AS   Øran Vest, 6300 Åndalsnes   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.logistra facebook icon logistra twitter icon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre bruksopplevelsen og for å kunne føre statistikk over våre besøkende.