Overføre EDI (Viktig)

For at informasjonen om deres forsendelser skal nå transportøren(e) må informasjonen overføres.

Dette gjøres ved først å klikke på "Oppdrag" i menyen til venstre, deretter markere de "Usendte" forsendelsene man ønsker overført for så å velge "Utfør" ved siden av "Overfør oppdrag" nederst i hovedvinduet som vist under.

NB! Det er viktig at dette gjøres før godset hentes/håndteres av transportør da en manglende EDI overføring vil føre til manuell håndtering for transportørene. Gebyrer kan påløpe fra transportørens side om EDI ikke er mottatt når gods mottas på første terminal.

 

Tips: Man kan godt overføre EDI på sine forsendelser lenge før godset sendes. EDI blir som standard oppbevart av transportøren i 30 dager før den slettes om ikke gods har blitt satt i transit.

 

 

 

Developer: Cargonizer API Documentation © Logistra AS   Øran Vest, 6300 Åndalsnes   Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.logistra facebook icon logistra twitter icon

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre bruksopplevelsen og for å kunne føre statistikk over våre besøkende.